Zo werkt het

1. Reserveer je droomoutfit

Heb je een evenement gepland binnen enkele maanden? Dan kan je nu al je perfecte outfit reserveren via onze website of in onze winkel. Last minute een outfit uitkiezen kan natuurlijk ook!

2. Wij zorgen voor de levering

Je kunt huren voor een periode van 4 dagen. We raden je aan om je bestelling minimaal 1 à 2 dagen voorafgaand aan je evenement te laten leveren of op te halen. De vermelde prijzen zijn inclusief levering én droogkuis. Wil je liever ophalen en terugbrengen in onze fysieke winkel? Dan krijg je €8 korting!

Wil je een outfit langer huren? Contacteer ons dan! 

3. Stuur je outfit terug op

Heb je ervoor gekozen om je outfit(s) te laten opsturen? In je ontvangen doos zit dan een retourlabel. Op dag 4 van je reservatie stuur je de stuk(s) ongewassen terug op voor 12u in zijn originele verpakking.

Koos je ervoor om de outfit(s) op te halen in onze fysieke winkel? Dan breng je deze terug binnen op dag 4 tussen 10-19u met originele hoes/verpakking.

Je gehuurde outfit is misschien gereserveerd om een andere vrouw te laten stralen. Als deze dus te laat terugkomt, dan kunnen wij ze niet meer op tijd klaarkrijgen. Dat zou zo jammer zijn!
Helaas moeten we streng zijn en €20 per dag aanrekenen na dag 4.

Heb je nog vragen?

FAQ